Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Je hebt al genoeg kennis

Gepubliceerd op 12 januari 2023 om 11:47

Leestijd - 1,3 min.

Je hebt al genoeg kennis en je weet echt al genoeg.

Dus van wie heb je toestemming nodig?

Hoe kom je van idee naar slagkracht? Van woorden naar daden (ja, ik blijf een Rotterdamse :) )

Ik ben geen doorsnee loopbaan coach die je helpt doelen te behalen 🎯 (beetje anti-verkoop dit, maar wel eerlijk).

Ik ben wel een coach die jou in beweging helpt naar je potentieel door je te helpen de reis naar je binnenwereld te maken. 

Dat je daar mogelijk een concreet doel aan kunt vastplakken is mooie bijvangst. Want soms is het nog niet zo concreet. Maar kun je wel een gewenste toekomstige gevoelservaring naar het nu halen. Simpelweg door jezelf wat ruimte te geven om te mijmeren, wandelen, niets te doen en je dromen en verlangens tot jou te laten komen.

Wat zou je dan voor je zien in je leven en werk?

Je weet het al. En het andere moment toch weer helemaal niet. 🤷‍♀️ Je zit in je hoofd. Je stagneert en zit vast en je komt maar niet in beweging. Don’t worry, het is normaler dan je denkt en zelfs heel goed om het periodiek even helemaal niet meer te weten.

Sterker nog. Als je dit niet weten durft toe te laten ga je eerder stromen en ruimte krijgen om echt te kunnen luisteren naar al je ingevingen. 

Wat wil je later als je groot bent worden? Je Zelf toch? Maar wie is dat dan?

 

En dan nog wat. Jij bent al groot, het is al later.

 

If not now, when? Jij mag alles ZIJN.

 

Elk stapje is er een. Twijfelen en wachten in de overtuiging dat je eerst nog meer kennis moet vergaren. Die ken ik goed en het stagneert. Het zijn slechts gedachten: “Eerst moet je nog die ene certificering of cursus doen”. Dat is echt iets wat ik heb mogen loslaten. En jij dus ook.

Geef jezelf toestemming. Doe het niet alleen. Je bent zo welkom: mail selma@selmacoacht.nl of bel of app: 06-52 321 455.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.