Schrijf je nu in voor de Familieopstellingendag op elke 1e zaterdag van de maand

Dit ben ik

SelmaCoacht

Wie is Selma? Vroeger zou ik zeggen: moeder, dochter en ervaren HR-interimmer. O ja, en een goedlachse vriendin! Maar inmiddels - met een flinke dosis levenservaring en na de bekende burn-out - is mijn antwoord op die vraag veranderd. 

 

Ik zal het uitleggen: mijn zoon is in transitie. Dat is voor ons - ook zijn tweelingzus - een pittige en ook mooie reis. Hij wierp veel maskers af om deze moedige stap te maken. Daarmee hield hij ook mij een spiegel voor. In verschillende aspecten van mijn leven, hield ook ik een masker op. Ik besloot de verwarring over wie ik was juist toe te laten. En dat heeft ons veel gebracht. Het goud van deze tijd is dat er een eerlijke verbinding met onszelf en met elkaar is ontstaan. 

En juist die oprechte en eerlijke verbinding met jezelf, die zorgt ervoor dat de energie in relaties fijner gaan stromen. En dat gun ik iedereen! Daarom coach ik ook zo graag. 

Ik geloof dat je waarachtig mag zijn. Dat je bent wie je wilt zijn. En juist niet hoeft te voldoen aan dat plaatje in je hoofd. Dat plaatje van wie je dacht dat je moest zijn. Ik geloof dat je je oorspronkelijke zelf vindt op een reis naar binnen. En daarbij help ik je. 

Zelf heb ik inmiddels mijn aangeleerde overtuigingen onderzocht. Mijn overlevingspatronen onder de loep genomen. Mijn maskers heb ik kunnen afleggen. De poppenkast waarin ik onbewust een rol had gekregen heb ik doorzien. En ik ben eruit gestapt. Zelfliefde is zijn wie je werkelijk bent. 

Selma coacht

Als coach ben ik op verschillende thema’s ervaringsdeskundig. Van daaruit kan ik me goed inleven. Ook mijn werkervaring in het vak Human Resources betekent dat ik goed snap hoe de hazen lopen. Vastgelopen relaties tussen werknemers en leidinggevenden zijn mij niet onbekend. 

Ook heb ik een opleiding gevolgd tot bezielingscoach. Daar heb ik geleerd hoe ik je jouw innerlijke overtuigingen kan laten inzien. Ook je ineffectieve overlevingspatronen. Ik kan je leren inzien wat je niet meer dient en wat daarvoor in de plaats wel helpend kan zijn. Ik kan je weer laten ontdekken waar jouw unieke talenten liggen. Ook werk ik met familieopstellingen.

Verder ben ik een levensgenieter. Woon ik in Meteren bij Geldermalsen met mijn tweeling. Schilder ik graag intuïtief en loop ik met de hond in de natuur. En geniet van dierbare vriendschappen.